Slimme Camera- en Software Toepassingen voor Bouw, Overheid, Industrie & Evenementen

View And Integrate

Onze specialiteit is het transformeren van de camerabeelden naar betrouwbare management informatie

View and Integrate heeft hiervoor een uniek Camera Applicatie Platform ontwikkeld (V-CAP) waarbij de gebruikers het beeldmateriaal op een veilige manier kunnen raadplegen. 

View And Integrate is gespecialiseerd in mobiele camerasystemen.  We hebben een gans portfolio van toestellen in de aanbieding wat maakt dat dit zorgt voor een brede inzetbaarheid van onze camerasystemen in diverse sectoren.
Onze systemen werken zowel op 220V als autonoom (op batterij). 

Toepassingen voor diverse sectoren

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Bouw

Ervaar een nieuwe dimensie van werfopvolging door het inzetten van onze mobiele camerasystemen gekoppeld aan V-CAP. 

Onze klanten ervaren een snelle ROI door de efficiëntere werking.  De nieuwe manier van visuele werfopvolging vereenvoudigt communicatie, verschaft duidelijkheid in combinatie met tijdswinst.   

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Overheid

View and Integrate  heeft een  specifieke oplossing ontwikkeld die efficiënt kan ingezet worden voor uw strijd tegen sluikstorten.  De mobiele gecamoufleerde camera, werkend op batterij kan slim en verdoken opgesteld worden op plaatsen zonder stroomtoevoer.  Hiermee kunnen ze  eenvoudig ingeschakeld worden voor de supervisie van sluikstort plaatsen.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Industrie & productie

View and Integrate zorgt voor een continu controle van uw productieprocessen door middel van intelligente camera's. 

In combinatie met sensoren of andere technologische toestellen zoals een weegbrug, slagbomen, LED displays kunnen er specifieke oplossingen op maat worden gerealiseerd.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Evenementen

Onze mobiele systemen zijn perfect inzetbaar voor al uw evenementen

Evenementen zijn per definitie tijdelijk.  Huur onze systemen voor een beperkte periode en geniet vervolgens van uw evenement in een veilige omgeving. 

Onze oplossingen

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Compact

Onze compact camera is snel verplaatsbaar van de ene werf naar de andere. De plaatsingsmogelijkheden zijn heel veelzijdig. (werfkeet, torenkraan, bestaande constructie,...)

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Camou-Cam

De Camou-cam is dé oplossing tegen sluikstorten. Dit systeem met batterij is gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen. De pan/tilt/zoom functie zorgt voor een breed gezichtsveld van 360°

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Container

De View And Integrate 8 voet container kan met één of meerdere camera's uitgerust worden. De telescopische paal geeft een zicht vanop 14 meter hoogte.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Lichtmast / Cameramast

Een lichtmast met extra camera voor een 360 graden zicht over uw werf. Het systeem kan extra uitgerust worden met een sensor waarbij het licht aanspringt bij beweging.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Cloud Platform (V-CAP)

De gebruiksvriendelijke COMPACT registreert hoge kwaliteitsbeelden die middels een unieke VPN verbinding, in het door View And Integrate zelf ontwikkelde portaal (V-CAP) terecht komen en op een eenvoudige manier geraadpleegd kunnen worden.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Op Maat

U bent op zoek naar een oplossing op maat?
Hierin kan View and Integrate u bijstaan om de gepaste oplossing te ontwerpen.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte? 

Vraag een offerte aan 

Kenmerken

V-CAP

View and Integrate heeft een uniek cloud platform ontwikkeld waarbij beelden overal ter wereld geraadpleegd kunnen worden. 

4G/LTE

Beelden worden zowel lokaal ( SD kaart) op de camerasystemen bewaard en via een beveiligde 4G verbinding doorgestuurd naar het Cloud Management Platform.

Batterij/220V

Onze camerasystemen kunnen zowel autonoom (batterij) werken als gekoppeld aan het reguliere stroomnet. Dit zorgt voor een brede inzetbaarheid van de camerasystemen.

24/7/365

24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 en 365 dagen per jaar uw werven of werkzaamheden onafgebroken onder controle houden is geen probleem met de View and Integrate camerabewaking.

APP

Bent u onderweg van de ene werf naar de andere? Geen probleem, gebruik de VNI App om realtime beelden te bekijken.

Verkoop / Verhuur 

Al onze systemen worden aangeboden in zowel een koop als verhuurformule. 

Een huur-koop formule behoort ook tot de mogelijkheden.